با سلام به دوستان همیشه همراه پاتوق سرا . امروز تو نت دنبال مطلب به درد بخور برای ارسال به سایت بودم که به سرم زد یکم مطلبی که می ذارن یکم خوشمزه باشه 😉 و …
بگذریم . سالسا اسم یک نوع سس یا دیپ است که تقریبا تند است. اصلیت این سس مکزیکی است و مکزیک هم کشوری است که به فلفلهای تنداش مشهور است. این سس را میتوانید در کنار غذا مصرف کنید و البته یکی از گزینهها هم چیپس است. مطمئن باشید این ترکیب شما را به وجد خواهد آورد. نحوه درست کردن و مواد لازمش رو براتون آماده کردم . امیدوارم که لذت ببرین . خدایی خیلی خوشمزه بود .
مواد لازم:
گوجه فرنگی درشت رسیده قرمز:2 عدد
فلفل دلمه ای:1/3 یک عدد فلفل
فلفل هالاپینو:1 عدد کوچک
کشنیز خرد شده ریز:2 قاشق غذا خوری
سیر:1 حبه زنده شده
مغز کرفس : ریزخورد شده2 قاشق غذا خوری
نمک
سرکه:1/4 پیمانه
پیازقرمز:نصف یک عدد پیاز کوچک
همه مواد رو ریز ریز خرد کنید گوجه هارو به قدری ریز کنید که له بشن
و با هم مخلوط کنید نمک بزنید سرکه را اضافه کنید و بریزید در یک ظرف در بسته بزارید داخل یخچال تا 1 روز بمونه
بعد یا هر چی دوست داشتید سرو کنید
با چیپس ذرت محشــــــــــره
من امتحان کردم خیلی محشره . پیشنهاد می کنم براتون که حتماً امتحانش کنید .
منبع : yemalilar.com
سایت هر روز آپدیت می شود. با عضویت در خبرنامه سایت، مطالب جدید هر روز به ایمیل شما فرستاده می شود. لطفا ایمیل خود را در فیلد پایین وارد نمایید...
ایشالا یه بار می پذی دعوتمون میکنی میام میخوریم ، ما که تا حالا نخوردیم 😀
خیلی محشر بود داداش گلم ….
حتکاً یه بار مهمونت می کنم … 🙂