مواد لازم :
• راسته شیشلیکی: چهار عدد
• آرد سفید: دو پیمانه
• تخممرغ: دو عدد
• آرد سوخاری: یک پیمانه
• پنیر پارمزان: یک پیمانه
• پنیر موتزارلا: به میزان لازم
• روغن زیتون: به میزان لازم
• نمک، فلفل و زعفران: به میزان دلخواه
طرز تهیه:
گوشتها را در روغن زیتون، نمک، فلفل و کمی زعفران به مدت دو ساعت در یخچال میخوابانیم تا آماده شوند. سپس پنیر پارمزان و آرد سوخاری را با هم مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم و آنها را کنار میگذاریم. بعد از آماده شدن گوشت ها را در آرد سفید میغلتانیم سپس آنها را در تخممرغ زده شده ریخته و مخلوط می کنیم، در مرحله آخر آنها را در آرد سوخاری و پنیر مخلوط شده میگذاریم، سپس آنها را در روغن گذاشته و هر طرف آن را به مدت سه دقیقه میپزیم. آنگاه آنها را روی سینی استیل گذاشته و روی هر کدام یک قطعه پنیر موتزارلا گذاشته و در فر داغشده به مدت ده دقیقه قرار میدهیم و در پایان آنها را درون بشقاب گذاشته و سرو میکنیم.
سایت هر روز آپدیت می شود. با عضویت در خبرنامه سایت، مطالب جدید هر روز به ایمیل شما فرستاده می شود. لطفا ایمیل خود را در فیلد پایین وارد نمایید...