آموزش تهیه خورش کاری با مرغ

 

مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر :

• سینه مرغ: یك عدد كامل
• پیاز: 2 عدد متوسط
• خامه: 50 گرم
• آرد: 3 قاشق غذا خوری
• نمك و فلفل و زرد چوبه: به میزان دلخواه
• ادویه كاری: 2 قاشق مربا خوری
• كره: 50 گرم
• روغن: 2 قاشق غذا خوری
• سیب زمین: 2 عدد متوسط
• قارچ (در صورت تمایل): 200 گرم
• آبلیمو: به میزان دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا مرغها را تكه تكه كرده به اندازه های مساوی تقسیم کنید و آنها را با یك عددپیاز و زرد چوبه بگذارید نیم پز شوند (با 2 لیوان آب). سپس پیاز بعدی را نگینی كرده با كره و روغن سرخ كرده فقط تا حدی كه پیاز نرم شود آرد را در كره و پیاز ریخته تا كمی سرخ شود بعد كاری و فلفل را به آن اضافه كرده با 5/1 لیوان آب كاملا مخلوط میكنیم من اینجا قارچ هم تفت دادم و كمی آبلیمو ریختم توش و به كاری و پیاز اضافه كردم و بعد پیاز داخل مرغ را خارج كرده این مواد را به مرغ مان كه نیم پز شده اضافه میكنیم. سیب زمینی ها را هم خورد كرده به اندازه 4 سانتی و مكعبی و داخل مرغ میكنیم و اجازه میدهیم غذا جا بیفتد. بعد گاز را خاموش میكنیم اجازه میدهیم یه كم از گرمای آن كم شود بعد خامه را اضافه میكنیم. این غذا را حتما باید با برنج سرو شود.

 

 

منبع : پرتاا تفریحی پاتوق سرا

دسته بندی : آشپزی سبک زندگی
نویسنده : ناصری (مدیر)
آمار مطلب : 1321 بازدید
تاریخ ارسال مطلب : ۲۱ بهمن ۱۳۹۱

یک دیدگاه بنویسید

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

سایت هر روز آپدیت می شود. با عضویت در خبرنامه سایت، مطالب جدید هر روز به ایمیل شما فرستاده می شود. لطفا ایمیل خود را در فیلد پایین وارد نمایید...

راهنمای عضویت در خبرنامه (تصویری)

برای عضویت ایمیل خودتون رو وارد کنید

  • تبلیغات متنی
  • تبلیغات متنی

Page Ranking Tool