بهگزارش «ايسنا» ميخك معمولا به عنوان يك ادويه آشپزخانه و در تركيب بافلفل، دارچين
و زردچوبه و ساير ادويهها براي تهيه پودر ادويه كاري، مورداستفاده قرار ميگيرد.
از روغن ميخك نيز در توليد عطرها، صابونها و يا بعنوان ماده طعم دهنده در لوازم پزشكي و دندانپزشكي استفاده ميشود.
شبكهخبري تورنتو نيوز در مقاله جديدي به بررسي خواص درماني فوقالعاده وشگفتانگيز اين ادويه خوش عطر پرداخته است. برخي از اين خواص مهم عبارتنداز:
1- تحريك دستگاه گوارش و كمك به هضم غذا و متابوليسم؛
درطب سنتي چين از اين چاشني براي درمان حالت تهوع و مشكلات گوارشي استفادهميشود. ميخك جريان آنزيمي را افزايش داده و در نتيجه فعاليت گوارشي راتقويت ميكند. بعلاوه ميخك تاثير بيحسي موضعي دارد و به همين دليل برايدرمان معده درد و حالت تهوع مفيد است.
2- كاهش درد دندان
استفادهاز ميخك براي كاهش دندان درد موثر است و همچنين به كاهش عفونتهاي دهانيكمك ميكند. آغشته كردن محل پوسيدگي دندان به روغن ميخك در تسكين درد دندانموثر است.
3- درمان سرفه
جويدن ميخك به همراه يك تكه كوچك از نمك معمولي به توليد بيشتر آب دهان كمك كرده و در نتيجه تحريك پذيري در گلو را كاهش ميدهد.
4- كاهش استرس و آرام كردن تنشهاي رواني
اگراحساس ميكنيد استرس داريد مقداري آب را به همراه كمي برگ ريحان، برگنعناع و ميخك بجوشانيد سپس از اين جوشانده براي تهيه چاي سياه استفادهكنيد. اين نوشيدني را همراه با كمي عسل مصرف كنيد. معجون گياهي بدست آمدهتنشهاي شما را تسكين ميدهد
سایت هر روز آپدیت می شود. با عضویت در خبرنامه سایت، مطالب جدید هر روز به ایمیل شما فرستاده می شود. لطفا ایمیل خود را در فیلد پایین وارد نمایید...