طرز تهیه سوشی غذای ژاپنی

 

موارد لازم:

* عکس طرز تهیه سوشی غذای ژاپنی برنج ۲ فنجان
عکس طرز تهیه سوشی غذای ژاپنی آب ۳ فنجان
عکس طرز تهیه سوشی غذای ژاپنی سرکه ۰٫۴۵ فنجان
عکس طرز تهیه سوشی غذای ژاپنی شکر ۰٫۵ فنجان
عکس طرز تهیه سوشی غذای ژاپنی نمک ۴ قاشق مرباخوری
عکس طرز تهیه سوشی غذای ژاپنی جلبک دریایی ۱۵۰ گرم
عکس طرز تهیه سوشی غذای ژاپنی خردل ۲ قاشق مرباخوری

دستور پخت
رولت سوشی را طی شش مرحله درست کنید : مرحله ۱ :روی برنج آب ریخته و بمدت یک ساعت کنار بگذارید و آبکش کنید , برنج و ۳ فنجان آ‘ را در قابلمه ای بجوشانید سپس شعله زیر آن را کم کرده تا با حرارت ملایم بدون اینکه درب آن را بگذارید بجوشد و آب آن بخار شود , پس از اینکه آب آن جذب شد درب قابلمه را گذاشته و شعله زیر آن را تا آنجا که ممکن است کم کنید و بمدت ۵ دقیقه بپزید و بگذارید تا کمی خنک شود سپس مخلوط سرکه , شکر و نمک را به افزوده بهم بزنید , ورقه های جلبک را کمی تفت داده .مرحله ۲ :از پهنای ورقه جلبک یک قطعه ۴ سانتی متری مطابق تصویر ببرید , قسمت بزرگتر را وسط صفحه حصیری قرار داده و تکه ۴ سانتی متری را وسط تکه بزرگتر بگذارید , این عمل سبب می شود تا هنگام پیچیدن ورقه محکم تر باشد.مرحله ۳ : یک پنجم برنج را روی رشته جلبک پهن کرده و چهار سانتی متر لبه آن را مطابق تصویر خالی بگذارید , با انگشتانتان وسط آن را مطابق تصویر گود کنید و در صورتیکه برنجها خیلی چسبنده بودند انگشتانتان را با کمی یرکه مرطوب کنید .مرحله ۴ :سس خردل را در قسمتی که گود کردید پخش کنید , مخلوط خیار , اسفناج و گوشت یا در صورت تمایل مخلوط زنجبیل و املت را وسط برنج قرار دهید .مرحله ۵ :با کمک صفحه حصیری ورقه جلبک را محکم بپیچید .مرحله ۶ :صفحه حصیری را برداشته و با چاقوی تیزی رولت را بصورت برشهای گرد ۴ سانتی متری ببرید . دستور از گروه آشپزی به کوشش نوری از مشهد و عکس : Tannaz از آلمان بقیه مواد:

عکس طرز تهیه سوشی غذای ژاپنی خیار بدون پوست ۱ عدد
عکس طرز تهیه سوشی غذای ژاپنی اسفناج ۱۰۰ گرم
عکس طرز تهیه سوشی غذای ژاپنی گوشت بدون استخوان ۱۰۰ گرم
عکس طرز تهیه سوشی غذای ژاپنی زنجبیل ۶۰ گرم
عکس طرز تهیه سوشی غذای ژاپنی تخم مرغ ۲ عدد

نکات مربوط به سوشی غذای ژاپنی

* سوشی با ماهی خام و نوعی جلبک دریایی به صورت رول تهیه میشه . شما می توانید برای سهولت پیچیدن رولتها از صفحه حصیری برای زیر آن استفاده کنید , همچنین می توانید بجای جلبک به دلخواه از برگ مو یا اسفناج استفاده کنید.در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۴ تا ۶ نفر کافیست.

دسته بندی : آشپزی
نویسنده : ناصری (مدیر)
آمار مطلب : 3689 بازدید
تاریخ ارسال مطلب : ۹ اسفند ۱۳۹۱

یک دیدگاه بنویسید

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

سایت هر روز آپدیت می شود. با عضویت در خبرنامه سایت، مطالب جدید هر روز به ایمیل شما فرستاده می شود. لطفا ایمیل خود را در فیلد پایین وارد نمایید...

راهنمای عضویت در خبرنامه (تصویری)

برای عضویت ایمیل خودتون رو وارد کنید

  • تبلیغات متنی
  • تبلیغات متنی

Page Ranking Tool