طرز تهیه آنچیلادا ( غذای اصیل مکزیکی )  

مواد مورد نیاز :

نیم کیلو گوشت چرخ کرده مرغ یا گوساله

پیاز یکعدد رنده شده

فلفل سبز دلمه ای نصف پیمانه خرد شده

یک قاشق چایخوری شکر

سیر رنده شده دو حبه

پودر زیره سبز یک قاشق چ

پودر فلفل قرمز تند کمی

گوجه فرنگی خرد شده ۴ عدد

 

دستور پخت

گوشت چرخ کرده رو همراه با پیاز تفت بدین و بعد سیر و ادویه جات و فلفل رو اضافه کنین . پس از اینکه گوشت سرخ شد گوجه فرنگی ها رو اضافه کنین تا وقتی که نرم بشن . حالا در طرفی جداگانه پنیر خامه ای و خامه و پودر فلفل رو مخلوط کنین و کنار بذارین . جداگانه گوجه فرنگی ها رو با سس گوجه فرنگی مخلوط کنین و داخل ظرف مخصوصی که قراره داخل فر گذاشته بشه بریزین .

تورتیلا ها رو با مقداری از محلوط گوشت و خامه پر کنین و رول کنین . داخل طرف مخصوص بذارین . باقی مخلوط گوجه فرنگی و خامه رو روی نان های تورتیلا بریزین . پنیر چدار را روی همه مواد بپاشین و در فر داغ قرار بدین و حرارت رو روی ۳۵۰ درجه تنظیم کنین و مدت بیست الی ۲۵ دقیقه بذارین تا پنیرها آب بشن و مواد بپزن بقیه مواد:

 

پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم

خامه یک چهارم پیمانه

فلفل سبز خرد شده یک چهارم پیمانه

سس گوجه فرنگی تند ( سالسا )یک پیمانه

نان تورتیلا ۸ ورق ( نوعی نان گرد و نازک )

پنیر چدار رنده شده نصف پیمانه

دسته بندی : آشپزی
نویسنده : ناصری (مدیر)
آمار مطلب : 1163 بازدید
تاریخ ارسال مطلب : ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱

یک دیدگاه بنویسید

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

سایت هر روز آپدیت می شود. با عضویت در خبرنامه سایت، مطالب جدید هر روز به ایمیل شما فرستاده می شود. لطفا ایمیل خود را در فیلد پایین وارد نمایید...

راهنمای عضویت در خبرنامه (تصویری)

برای عضویت ایمیل خودتون رو وارد کنید

  • تبلیغات متنی
  • تبلیغات متنی

Page Ranking Tool